Henkilöesittelyssä Wilma

30.11.2021
Fiscalilainen jo kolmannessa polvessa! Wilman ensimmäinen muisto Fiscaalilta on ala-asteelta, kun hän keräsi tuolloin vielä tekeillä olevaan nimipäiväkalenteriin nimiä taskurahan toivossa. Sittemmin tuo tarina on saanut jatkoa osa-aikaisen työn, ja nyt työharjoittelun merkeissä!

Kirjoittaja

Kuka

Wilma Salminen, 16, Marikan tytär.

  • Facebook: Wilma Salminen
  • Instagram: wilmasalminen
  • Snapchat: @wsalminen

Miksi ja milloin

Ensimmäinen muistoni työnteosta on ala-asteelta, kun keräsin Fiscalin tekeillä olevaan nimipäiväkalenteriin nimiä taskurahan toivossa. Samalla sain ensimmäiset opit Excel-ohjelman käyttöön.

Kun olin 4–6 luokalla, autoin äitiäni hänen yrityksessään, lemmikkieläintarvikekaupassa. Hinnoittelin tuotteita, autoin inventaarion teossa ja tein muitakin pikkuapulaisen hommia. Päällimmäisenä muistan askarrelleeni kiitoskortteja asiakkaiden tilauksiin.

Kun uudessa kivijalkamyymälässä oli avajaiset, pyöräilin ympäri Muhosta viemässä postilaatikoihin mainoksia. Sitten tulikin parin vuoden tauko lähes mistään työnteosta. Vuonna 2021 olen alkanut tekemään töitä Fiscalille, ensin kesätöiden- ja nyt työharjoittelun merkeissä. Työharjoitteluni jatkuu 4.2.2022 asti, jonka jälkeen jatkan työskentelyä osa-aikaisesti opiskelujen ohessa.

Odotan innolla, mitä kaikkea uutta opin ja että millaista työskentely perheyrityksessä on.

Vaiheet + koulutus

  • Liiketalouden perustutkinto (merkonomi) 2021-

Perhe ja harrastukset

  • Asun Oulussa äitini kanssa. Perheeseeni kuuluu lisäksi isäpuoli ja jo omillaan asuva veli. Isä, äitipuoli ja kaksi pikkusiskoa asuu myös Oulussa. Päivieni ilo on koiramme Aaltonen joka kovasti piristää mieltäni arjen keskellä.
  • Kuntosali on minulle tärkein harrastus, olen treenannut yli kaksi vuotta aktiivisesti. Salilla käyminen on kivaa, koska siinä näkee tuloksen ja huomaa kehittymisen voiman kasvaessa. Treenaaminen on minulle tärkeä osa elämää ja saan siitä aina hyvän mielen. Olen pelannut myös lentopalloa viisi vuotta, mutta tällä hetkellä minulla ei ole sopivaa joukkuetta missä pelata. Käyn pelaamassa lentopalloa kuitenkin kavereideni kanssa aina kun siihen on mahdollisuus.

Nyt

  • Tällä hetkellä opiskelen liiketalouden perustutkintoa OSAO:lla. Aloitin koulun tänä syksynä 2021 ja tavoitteeni on valmistua vuoteen 2024 mennessä.

Kiva kun jaksoit lukea! <3

Kivaa joulun aikaa toivottaen,

Wilma

Kirjoittaja

Lue lisää

digital signage fiscalinfotv helppokäyttöinen INFOTV suomalainen tiedottaminen viestintä taantuma arvot visio fiscalintiimi henkilöesittely info tv info tv -järjestelmä sisäinen tiedottaminen sisäinen viestintä digitalsignage fiscal info tv fiscal info TV -järjestelmä ohjelmistokehitys yrittäjät järjestelmäkehitys ohjelmointi turvassakotona ohjelmistoratkaisut brändinkirkastus hinnoittelu hinnat edullinen koekäyttö ilmainenkoekäyttö karitahanke oulunkaupunki ikäihmiset yhteistyö kaikki
22.5.2021

Mistä kaikki alkoi, osa 2

Mistä kaikki alkoi -blogin toisessa osassa palataan vuoteen 2010.
3.5.2021

Arvot ohjaavat toimintaa

Helppokäyttöisin Info TV -järjestelmä Suomessa. Luotettavuus, rehellisyys, asiakaslähtöisyys ja laadukkuus eivät ole toiminnassamme pelkkää sananhelinää, sillä arvot ohjaavat kaikkea Fiscalin toimintaa.
29.4.2021

Henkilöesittelyssä Marika

Marikan ensitaipaleet perheyrityksen parissa juontaa oman lapsuudenkodin keittiönpöydän ja postimerkkien liimailun ääreen.
← Edellinen Seuraava →