Infonäyttö­ohjelmisto

Info TV -järjestelmän avulla voidaan kehittää tiedonkulkua, markkinointia ja viihtyvyyttä niin yrityksissä kuin julkisissa tiloissa. Helppokäyttöisen järjestelmän tekniset ominaisuudet ovat testattuja ja laatua kehitetään jatkuvasti yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Infonäyttö sisäiseen viestintään

Infonäyttö on suosittu ratkaisu sisäiseen tiedotukseen ja asiakkaille viestimiseen muun muassa julkisissa tiloissa ja tehtaissa.

Mainosnäyttö liiketilaan

Mainosnäyttö sopii eri kokoisten yritysten markkinointiin, esimerkiksi liiketilaan hinnaston viestimiseen tai tarjouksista tiedottamiseen. Sen etuja ovat erityisesti helppo päivitettävyys, roskattomuus ja siisteys – ei siis enää repsottavia ja tahraisia paperihinnastoja!

Jotain uutta?

Uusia ideoita, jotka vaativat toteutusta? Yhdessä voimme löytää ratkaisun! Pyydä meiltä pakettihintaa uudelle sovellukselle.

Kokeile ohjelmia
14 päivää 
ilmaiseksi

Tutustu ohjelmiimme 14 vuorokautta sitoutumatta. Tiimimme auttaa oikean ohjelman valinnassa, kun päätöksen hetki on käsillä!

Siirry lataussivulle

Miksi Fiscal infonäytöt?

 • Helppokäyttöinen

  Fiscal Info TV -järjestelmän käyttö on erittäin helppoa. Riittää, kun valitset haluamasi tiedostot ja lisäät ne järjestelmän esityslistaan. Järjestelmä lähettää tiedostot valitsemillesi näytöille, jotka näyttävät koostetun esityksen haluttuna ajankohtana, paikallisesti.

 • Toimintavarma

  Fiscal-ohjelmat ovat läpäisseet useita Windows-yhteensopivuustestejä (mm. Microsoft ja Veritest). Säännöllinen testaaminen mahdollistaa järjestelmän liittämisen saumattomasti yrityksen Windows-toimialueeseen tai työryhmään. Fiscal Info TV -järjestelmää voidaan hallita yhtä helposti kuin muita verkossa olevia Windows-tietokoneita.

 • Monipuolinen

  Järjestelmässä on tuki kosketusnäytölle, liiketunnistukselle, striimatun videon ja flashin katselulle, taustakuvan vaihdolle, yksittäisen tiedoston aikarajaukselle, yksittäisen playerin rajaukselle sekä tickertextille.

 • Kustannustehokas

  Järjestelmä toimii yleisimmissä Windows-käyttöjärjestelmissä, eikä käyttö ja ylläpito vaadi erikoisosaamista. Vakiintuneiden komponenttien käytön ansiosta Fiscal Info TV -järjestelmä on myös kustannustehokas. 

 • Tiedostotuki

  Fiscal Info TV -järjestelmässä on tuki noin viidellekymmenelle eri tiedostomuodolle (mm. kuvatiedostot, multimediatiedostot, www-sivustot, paikalliset html-tiedostot, flash- ja powerpoint-tiedostot). Järjestelmä ei tee tiedostomuunnoksia, joten materiaalien taso säilyy alkuperäisenä.

 • Turvallinen

  Fiscal Info TV -järjestelmä on tietoturvallinen, koska järjestelmän ohjelmat hyväksyvät yhteydet vain toisiltaan. Ohjelmiston käyttö vaatii aina salasanan ja tiedonsiirto ohjelmistossa on kryptattu.

 • Käytä mistä vain

  Järjestelmä välittää digitaalisesti informaatiota ja mainoksia siten, että hallinta tapahtuu yhdestä paikasta ja esityspaikat voivat sijaita missä päin maailmaa tahansa. Riittää että laitteet on liitetty Internetiin (yrityksen sisäisessä käytössä riittää usein pelkkä intranet-liityntä).

 • Jaettu kansio

  Info TV -esityksiä voidaan hallita jopa käyttämättä Fiscal-ohjelmia: järjestelmä mahdollistaa tiedostojen esittämisen jaetuista kansioista yhdellä viittauksella.

 • Henkilöhälytys

  Fiscal Info TV -järjestelmässä on henkilöhälytys-toiminto (Fiscal Alert), jolla voidaan ohjata tieto esimerkiksi palohälytyksestä ennalta määritellyille infonäytöille tai vaikka opettajien työasemille. Myös laajemmat hälytysratkaisut on mahdollista liittää osaksi Info TV -järjestelmää Capricode-hälytysjärjestelmäyhteistyöllä.

 • Fiscal Info TV -järjestelmän käyttö on erittäin helppoa. Riittää, kun valitset haluamasi tiedostot ja lisäät ne järjestelmän esityslistaan. Järjestelmä lähettää tiedostot valitsemillesi näytöille, jotka näyttävät koostetun esityksen haluttuna ajankohtana, paikallisesti.

 • Fiscal-ohjelmat ovat läpäisseet useita Windows-yhteensopivuustestejä (mm. Microsoft ja Veritest). Säännöllinen testaaminen mahdollistaa järjestelmän liittämisen saumattomasti yrityksen Windows-toimialueeseen tai työryhmään. Fiscal Info TV -järjestelmää voidaan hallita yhtä helposti kuin muita verkossa olevia Windows-tietokoneita.

 • Järjestelmässä on tuki kosketusnäytölle, liiketunnistukselle, striimatun videon ja flashin katselulle, taustakuvan vaihdolle, yksittäisen tiedoston aikarajaukselle, yksittäisen playerin rajaukselle sekä tickertextille.

 • Järjestelmä toimii yleisimmissä Windows-käyttöjärjestelmissä, eikä käyttö ja ylläpito vaadi erikoisosaamista. Vakiintuneiden komponenttien käytön ansiosta Fiscal Info TV -järjestelmä on myös kustannustehokas. 

 • Fiscal Info TV -järjestelmässä on tuki noin viidellekymmenelle eri tiedostomuodolle (mm. kuvatiedostot, multimediatiedostot, www-sivustot, paikalliset html-tiedostot, flash- ja powerpoint-tiedostot). Järjestelmä ei tee tiedostomuunnoksia, joten materiaalien taso säilyy alkuperäisenä.

 • Fiscal Info TV -järjestelmä on tietoturvallinen, koska järjestelmän ohjelmat hyväksyvät yhteydet vain toisiltaan. Ohjelmiston käyttö vaatii aina salasanan ja tiedonsiirto ohjelmistossa on kryptattu.

 • Järjestelmä välittää digitaalisesti informaatiota ja mainoksia siten, että hallinta tapahtuu yhdestä paikasta ja esityspaikat voivat sijaita missä päin maailmaa tahansa. Riittää että laitteet on liitetty Internetiin (yrityksen sisäisessä käytössä riittää usein pelkkä intranet-liityntä).

 • Info TV -esityksiä voidaan hallita jopa käyttämättä Fiscal-ohjelmia: järjestelmä mahdollistaa tiedostojen esittämisen jaetuista kansioista yhdellä viittauksella.

 • Fiscal Info TV -järjestelmässä on henkilöhälytys-toiminto (Fiscal Alert), jolla voidaan ohjata tieto esimerkiksi palohälytyksestä ennalta määritellyille infonäytöille tai vaikka opettajien työasemille. Myös laajemmat hälytysratkaisut on mahdollista liittää osaksi Info TV -järjestelmää Capricode-hälytysjärjestelmäyhteistyöllä.

Infonäyttökokonaisuudet

Fiscal infonäyttöohjelmisto koostuu kolmesta eri ohjelmasta 

Ohjelmistoon kuuluvat Fiscal Media Player, Fiscal Media Manager ja Fiscal Media Server, joista on saatavana erilaisia versioita asiakkaiden yksilöllisiä tarpeita täydentämään. Ohjelmistolle on myönnetty avainlipputunnus vuonna 2009 tunnustuksena 100% suomalaisesta työstä.

Tarpeestasi riippuen voit hankkia meiltä ainoastaan ohjelmiston ja käyttää olemassa olevia laitteitasi järjestelmän rakentamisessa, tai koko järjestelmän laitteineen Avaimet käteen -toimituksena paikoilleen asennettuna. Kummassakin tapauksessa tekninen tukemme vastaan kysymyksiin ja on apuna järjestelmän käyttöönotossa sekä muissa järjestelmän toimintaan liittyvissä asioissa. Päätä itse, minkälaisen kokonaisuuden haluat tuotteista ja palveluista rakentaa.

 • Koko järjestelmä

  Fiscal toimittaa koko järjestelmän laitteineen Avaimet käteen -toimituksena. Järjestelmä toimitetaan paikoilleen asennettuna asiakkaan kanssa yhdessä sovittuna ajankohtana. 

  Pyydä tarjous

 • Ohjelmisto + PC

  Fiscal toimittaa PC-tietokoneet valmiiksi konfiguroituna ja kaikki tarvittavat ohjelmat esiasennettuina asiakkaalle. Asiakas käyttää olemassaolevia näyttöjä tai hankkii ne itse.

  Pyydä tarjous

 • Ohjelmisto + näytöt

  Fiscal toimittaa ohjelmat sekä näytöt. Ohjelmat asennetaan asiakkaalta valmiina löytyviin tietokoneisiin.

  Pyydä tarjous

 • Vain ohjelmisto

  Fiscal toimittaa ja asentaa ohjelmat olemassaoleviin yhteensopiviin laitteisiin. 

  Pyydä tarjous

Ohjelmisto ja versiot

Ohjelmistoversio valitaan tarpeen mukaan

Se mikä sopii toiselle, ei aina sovi toiselle. Siksi olemme kehittäneet infonäyttöohjelmistoomme erilaisia ohjelmaversioita. Sinun ei kuitenkaan tarvitse ymmärtää tästä sen syvällisemmin, sillä me autamme aina sopivan ohjelmaversion valinnassa. Tarjoamme tietysti aina myös ohjelmiston asennuksen ja käyttöönoton sekä annamme tarvittavan käyttökoulutuksen. Tekninen tukemme on aina tavoitettavissa. 

 • Fiscal Media Player

  Esitettävän aineiston näyttämiseen infonäytöillä. Saatavilla versiot:
  STD, PRO, PRE ja BASIC.

 • Fiscal Media Manager

  Esitettävän aineiston kokoamiseen ja ajastamiseen.

 • Fiscal Media Server

  Player ja Manager -ohjelmien 
  välillä toimiva palvelu. 
  Saatavilla veriot STD ja PRO.

Siirry lataussivulleLue versioiden välisistä eroista

Sovellukset infonäytöille

Räätälöidyt sovellukset infonäytöillesi

Infonäytöillä voidaan esittää juuri sellaista sisältöä kuin tarve vaatii. Kun pelkkä valmiiden tiedostojen esittäminen ei riitä, voimme suunnitella tarpeeseesi sopivan sovelluksen. 

Esimerkiksi infonäyttöjärjestelmään on saatavilla henkilöhälytystoiminto (Fiscal Alert), jolla voidaan ohjata tieto esimerkiksi palohälytyksestä ennalta määritellyille infonäytöille tai henkilökunnan työasemille. Asiakkaiden tai työntekijöiden arkea helpottamaan ja ilahduttamaan voit lisätä näytöille vaikkapa ilmeelläsi räätälöidyn nimipäiväkalenterin tai kellon.

Lataa ilmaista sisältöä Pyydä tarjous sovelluspaketista

Tutustu muihin
tuotteisiimme

Täydennä uutta infonäyttöratkaisuasi muilla palveluillamme tai suunnitellaan yhdessä jotain aivan uutta! 

Tutustu tuoteperheeseen