Perheyrityksessä on voimaa

Fiscal on tietotekniikan ammattilainen, joka tarjoaa verkkoratkaisut, monipuoliset ohjelmointipalvelut, raportoinnin, budjetoinnin ja suunnittelun – luotettavasti ja monen vuosikymmenen kokemuksella.

Fiscalilla Mika, Marika, Maiju, Mikko ja Minna pitävät huolta siitä, että sinä saat vastaukset kysymyksiisi. Vankka kokemuksemme ja ammattitaitomme takaa laadukkaat ja helppokäyttöiset ratkaisut teknisiin pulmiisi. 

Miksi valita Fiscal?

Valmistettu Suomessa

Fiscal-ohjelmat on suunniteltu ja tehty Suomessa ja tästä vakuutena meillä on Avainlippu. Ostaessaan Avainlippu-tuotteen voi asiakas olla varma siitä, että tukee ostopäätöksellään suomalaista työtä. Fiscalilla avainlippu viestii korkeasta moraalista ja siitä, että noudatamme Suomen lakeja ja työehtoja.

Kysymyksiisi vastaa aina ihminen

Lämminhenkinen ja palvelualtis tiimimme on aina valmiina kuuntelemaan. Asiakkaanamme on helppo olla, koska kysymyksiisi vastaa aina ihminen – henkilö, joka on mahdollisesti sinulle jo ennestään tuttu, joka tuntee yrityksesi ja tietää tarpeesi. 

Tekninen tuki 24/7

Fiscalin tekninen tuki palvelee sinua henkilökohtaisesti 24/7. Saat vastauksen mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin kellonajasta riippumatta. Taivumme ketterästi asiakkaidemme erilaisiin tarpeisiin.

Itse kehitetyt tuotteet

Kaikki ohjelmistomme ovat itse kehitettyjä. Näin voimme taata, että ne pysyvät ajan tasalla ja sopivat yhteen muiden tuotteidemme kanssa.

Ylpeästi perheyritys

Olemme ylpeästi perheyritys. Meillä se tarkoittaa sitä, että koko perheemme on koko sydämellään mukana toiminnassamme. Tuemme ja täydennämme toinen toisiamme.

...ja enemmän

Haluamme kehittyä ja vastata asiakkaidemme tarpeisiin päivä päivältä paremmin. Siksi olemme enemmän kuin ohjelmistotalo.